Massage & kroppsbehandlingar

När du lägger lite tid på dig själv får du ut mer av livet! Till exempel så förebygger och minskar massage problem med nacke, axlar och rygg – samt motverkar stress och huvudvärk. Vi lämnar alltid en nöjd-kund-garanti.  Välj behandling och boka direkt här online. Du ser direkt vilka behandlingar och vilka terapeuter som är tillgängliga på respektive klinik.  Vi samarbetar med Benify, Wellnet, Min Friskvård, Söderberg & PartnerLive it och Actiway.

Ansiktsmassage

sthlm

En härlig behandling där vi mjukar upp alla muskler i ansiktet, Behandlingen ger ditt ansikte en ny lyster. En lyx du är värd!

Yogamassage

sthlm

Yogamassage är avkopplande men samtidigt en aktiv form av massage. Den stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa och vitalitet Massagen utgår alltid från var din kropp befinner sig just nu. Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi!

Klassisk Svensk Massage

sthlm
gbg

Massage är en mycket effektiv behandlingsmetod för att må bra – i såväl kropp som sinne. Massage är läkande, förebyggande, lugnande, och kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang. Massage har effekt och gör skillnad!

Naprapati

sthlm

Naprapatens behandling har som mål att minska din smärta och skapa bättre rörlighet och funktion i kroppen

Osteopati

sthlm

Osteopati anses vara den ursprungliga av de moderna formerna av manuell medicin

Idrottsmassage

sthlm
gbg

Lämplig att gå på vid spänningar och stelhet både efter och innan idrottandet.

Lymfmassage

sthlm
gbg

Det är en behandlingstyp som passar alla, men speciellt du som har någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom.

Gravidmassage

sthlm
gbg

Under graviditeten blir kroppen tung, ben och fötter tar oundvikligt stryk, och många drabbas av ansamlingar av vätska i kroppen.

Koppningsmassage

sthlm
gbg

Koppning är en traditionell behandlingsmetod där man med hjälp av sugkoppor

Hot stone massage

sthlm

Dröm dig bort i denna sköna behandling som utförs med aromaoljor och varma lavastenar.

Medicinsk laserbehandling

gbg

Laserljusets egenskaper är unika och har visat mycket positiva effekter på celler och vävnaden.