Referenser

Referenser från våra kunder

Helene besökte oss på Academy för att föreläsa om Mindfulness för konsulterna på våra sommarprogram som lär sig programmering under 12 väldigt intensiva veckor. Hon kom in med bra energi och handfasta tips på hur man kan minska och motverka stress med enkla verktyg. Det blev ett bra tillfälle med mycket frågor, bra svar och mycket skratt.


- Emelie Bernhardsson, Chief Operating Officer

Vi hade beställt en ergonomigenomgång med individuell konsultation. Marie var både strukturerad och pedagogisk och svarade på ett lättillgängligt sätt på våra frågor. Våra medarbetare kände att Marie lyssnade på dem, ställde relevanta frågor, kom med olika förslag och verkligen individanpassade utifrån den enskilda personens behov och utmaningar. Vi är väldigt nöjda!


- Marie Hicks, Chef Försäkringsmedicins utredning, Trygg-Hansa

Helene har på ett pedagogiskt och enkelt sätt avdramatiserat begreppet mindfulness för oss. Vi har alla som deltagit kunna plocka något som vi kan applicera i vår vardag som funkar på arbetsplatsen samt livet i stort. Att ha en pedagog som kan svara på konkreta exempel i vardagen har möjliggjort att vi kunnat ha levande samtal oavsett vilka förkunskaper kring mindfulness vi kollegor startade kursen på.


- Love Sjöberg, Partneransvarig, LiveIt

Marie från Ugglapraktiken föreläste om ergonomi. Föreläsningen varvades med praktisk genomgång om hur vi kan göra vår arbetsplats mer skonsam. Vi är supernöjda med Maries genomgång. Det var mycket nyttigt som vi kunde ta till oss i vårt arbete på kontoret. Och presenterar på ett imponerande sätt!


- Ulrika Elmegård, Företagarna

Vi har sedan hösten 2011 använt oss av Ugglapraktiken som leverantör av företagsmassage och är väldigt nöjda. Massage som förebyggande friskvård är både lönsamt och uppskattat, och vi har sett att antalet anställda som utnyttjar rätten till massage har ökat sedan Ugglapraktiken kom in som leverantör.


- Christina Lindstrand, HR Business Partner, Qliktech Nordic AB

Ericsson i Göteborg har ett väldigt gott samarbete med Ugglapraktiken. Vi anlitar dem både för massage på jobbet, friskvårdsföreläsningar och individuell hälsocoachning. Massage på jobbet är enormt uppskattat av personalen och Ugglapraktikens flexibilitet gör att de alltid kan tillgodose våra behov.
Jag känner att jag kan diskutera olika idéer vi har och får alltid ett trevligt bemötande och professionell hjälp med att organisera olika frisvårdsaktiviteter på företaget. Jag är mycket nöjd med vårt samarbete och känner en stor trygghet i att kunna vända mig till dem i olika friskvårdsfrågor.


- Monika Svensson, Ericsson i Göteborg

Ugglapraktikens massörer är mycket kunniga och har redan hjälp många kollegor med sin både avkopplande och medicinskt avancerade massage. De håller alltid en kontinuerlig dialog med kunden. Bokningssystemet är väldigt smidigt och sparar oss mycket tid och arbete.


- Avalanche

Ugglapraktiken genomförde ett kombinerat Mousing®– och kontorsyogapass tillsammans med oss på Intrum Justitia. Mousingövningarna var enkla, bra anpassade för oss som arbetar framför en dator och de kan användas när som helst under dagen. Att avsluta passet med kontorsyoga var ett bra sätt att varva ner, fokusera på nuet och glömma alla måsten för en stund. Verkligen lyckat och väldigt uppskattat bland våra medarbetare!


- Joanna Eriksson, HR, Intrum Justitia Sverige AB

Så här tyckte några av de anställda på Ellevio efter att ett pass kontorsyoga fick avsluta deras konferens.
– Med avslutningsyoga så kan det bara bli ett bra betyg!
– Kul att testa lite yoga
– Kanonavslutning med yoga!
– Bra med yoga!
– Förvånansvärt skönt med yoga!
– Ett jättebra avslut med yoga.
– Yoga var mycket skönt!


- Lowina Lundström, Marknadschef, Ellevio

Vi valde Ugglapraktiken för att vi fick ett professionellt intryck av företaget samt att det gick att boka massage på nätet något vi saknat och tycker är smidigt för våra anställda. Vi har länge erbjudit företagsmassage för att vi sett nytta med detta för våra anställda som nästan alla spenderar mycket av sin arbetstid vid datorn. Massage är en bra förebyggande åtgärd för axlar och ryggar.


- Anna Bergkvist, Sveriges Ingenjörer

Ugglapraktiken var hos oss och höll en Hälsoföreläsning á 30 minuter på temat
· Motivationspsykologi – beteende och drivkrafter
· Vilka drivkrafter styr oss människor?
· Vad driver dig?
· Hur kan vi öka vår motivation och behålla motivationen uppe?
Det var en intressant föreläsning där föreläsaren fokuserar på att förmedla budskapet att hitta sin inre motivation. Rationellt och logiskt.


- Mikael Engström, Akademiska Hus

Vi är jättenöjda med Ugglapraktiken som massageleverantör. Ugglapraktikens massörer levererar alltid ett professionellt bemötande och en individanpassad massage till Frilans Finans medarbetare.

Med ett väl utvecklat bokningssystem kan våra medarbetare enkelt och smidigt logga in själva och boka sin tid.


- Christoffer Thell, Frilans Finans

På Omega Pharma Nordic arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska må fantastiskt både mentalt och fysiskt. Vi driver därför flera projekt kopplade till välmående där subventionerad massage från Ugglapraktiken är ett av dem. Smidigheten att kunna få massagen på kontoret och enkelheten i att kunna boka via nätet är väldigt uppskattat.


- Oivi Jacobsson, Omega Pharma Nordic

På Volvo Trucks årliga hälsodag i maj fanns Ugglapraktiken på plats och erbjöd massage åt vår kontorspersonal. Mycket välbehövligt och uppskattat av alla!

Dessutom ordnade Ugglapraktiken en Bootcamp som fick avsluta dagen. Häftig och allsidig utomhusträning! Bra mix av konditionsträning och styrka, och att göra det i grupp gav den där extra energin som man inte visste fanns…


- Pernilla Fuxling, Volvo Trucks

Som ett led i vårt friskvårdsarbete i Höganäs kommun är vi glada att kunna erbjuda förmånen Massage på arbetet via Benify och Ugglapraktiken.
Vi, både arbetsgivare och medarbetare, upplever att de är mycket professionella, lyhörda och kundfokuserade. Och det känns ”lyxigt” att kunna få massage på arbetsplatsen och att vi kan boka detta direkt via vår förmånsportal. Detta uppskattas verkligen av våra anställda!


- Pia Einarsdotter, Friskvårdskoordinator, Höganäs Kommun

Bootcamp, arrangerat av Ugglapraktiken, är ett kul och effektivt sätt att träna baserat på funktionella övningar med lekfulla inslag. Ett toppenbra sätt att träna med kollegorna, både skratten och svettdropparna är många!


- Microsoft

Vår massör från Ugglapraktiken får ideliga lovord över att hon är så duktig! Förutom att vi får fantastisk massage, möter hon oss individuellt, ger tips och goda råd.


- Monica Isaksson, Stadsbyggnadsförvaltningen i Luleå

FredagsYoga – lyx på jobbet!
Glad att jag upptäckte kontorsyogan på Tieto. Den har gett mig ett ”andningshål” i stressig vardag. Att få möjligheten att ta en skön paus mitt på dagen innan helgen och ”duscha själen” är lyx på jobbet. Det är enkelt, bara sätta sig på stolen, behöver inte ens byta om, bara att inta sin position. Birgitta får oss snabbt att gå ned i varv. Yogapasset är också lagom långt, 30 minuter. Snart dags att njuta igen och hämta ny kraft och energi! Bra för alla på kontoret.


- Elisabeth Erholt, Tieto PPS

Som ett överraskningsmoment på vår heldagskonferens med 130 deltagare från vår tekniska avdelning fick vi hjälp av Birgitta från Ugglapraktiken att genomföra ett härligt kontorsyogapass. Många av deltagarna hade aldrig provat yoga förut och vi visste inte hur det skulle tas emot. Men det var riktigt uppskattat och många ville veta mer efteråt om hur man kan göra detta på sin egen kammare. Vi tackar för en bra insats!


- Nicklas Walldan, Vasakronan

Under hösten 2014 genomförde vi på Tieto med hjälp av Ugglapraktiken en serie av fem hälsolunchmöten. Föreläsningarna kring bland annat frukost, stress och sömn, var för de deltagande mycket inspirerande och dess teman blev ofta samtalsämnen även vid andra tillfällen, som exempelvis på luncher. Vår föreläsare är mycket kunnig och lägger upp föredragen på ett så sätt att alla enkelt kan hänga med. Jag kan rekommendera både föreläsningen och föreläsaren.


- Claus Meyer, Tieto Card & CoreBanking Services

Vi är oerhört glada att kunna erbjuda Mindfulness med duktiga föreläsare från Ugglapraktiken till våra medarbetare. På ett proffsigt sätt varvar föreläsaren teori med praktiska övningar från olika delar av Mindfulness såsom ”andningsankaret”, ”kroppsscanning” och ”yoga”. Föreläsarens sätt att förklara och lära ut visar på dennes breda kompetens inom området.


- Christine Lundh, Microsoft AB

Ugglapraktiken har varit mycket tillmötesgående och har med kort varsel ställt upp och anpassat sig utifrån våra önskemål. Vi, både arbetsgivare och medarbetare, upplever att de som arbetar på Ugglapraktiken är mycket professionella, mycket lyhörda och kundfokuserade. Och de flesta av oss tycker att det känns ”lyxigt” att få massage på arbetsplatsen och det är toppen att kunna boka på nätet.


- Maria Tornberg Sjögren, Svenska kyrkan

Arbetet i förskolan kan periodvis vara väldigt stressigt. I friskvårdsarbetet ville vi därför på något sätt arbeta med stresshantering under en studiedag. Vi kontaktade Ugglapraktiken som i samråd med oss lade upp ett program. Studiedagen började med kontorsyoga och fortsatte med en blandning av föreläsning, workshops och egna övningar, och inte minst många skratt.
Medarbetarna uppskattade dagen och upplevde att de fick nya verktyg att arbeta med både enskilt och i arbetslagen. Dagen gav också oss i ledningen en grund att arbeta vidare med.

Att kunna lägga upp ett program för dagen som var anpassat till oss var väldigt värdefullt. Cajsa och Birgitta som höll i dagen är både professionella och mycket kunniga


- Alexandra Oleinikoff, Björnboda-Sörgårdens förskolor

Ericsson i Göteborg har ett väldigt gott samarbete med Ugglapraktiken. Vi anlitar dem både för massage på jobbet, friskvårdsföreläsningar och individuell hälsocoachning. Massage på jobbet är enormt uppskattat av personalen och Ugglapraktikens flexibilitet gör att de alltid kan tillgodose våra behov.
Jag känner att jag kan diskutera olika idéer vi har och får alltid ett trevligt bemötande och professionell hjälp med att organisera olika frisvårdsaktiviteter på företaget. Jag är mycket nöjd med vårt samarbete och känner en stor trygghet i att kunna vända mig till dem i olika friskvårdsfrågor.


- Monika Svensson, Ericsson i Göteborg

Skandia har länge använt Ugglapraktiken som leverantör av företagsmassage och det kändes därför naturligt att vända sig till dem då vi haft behov av ergonomigenomgångar på avdelningen. Ugglapraktiken har visat sig leverera hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris och är en värdefull hjälp till oss som arbetsgivare i arbetet med att förebygga och åtgärda hälsoproblem knutna till arbetsplatsens utformning.


- Gudrun Stuchal, Skandia Liv

Vi har arbetat med Ugglapraktiken i många år och är väldigt nöjda. Förutom att de har duktiga massörer, är de väldigt lätta att samarbeta med. De är väldigt lyhörda och löser alltid snabbt eventuella problem. Jag kan alltid räkna med att få hjälp. Ugglapraktiken har aldrig missat att leverera vad de lovat och det är en stor trygghet för mig som kund.


- Lena Aronsson, Electronic Defence Systems, Saab AB

Vi har inte anlitat Ugglapraktiken så länge, men är väldigt nöjda med den hälsokartläggning, hälsocoachning och provtagningar de hittills hjälpt oss med. De sätter kunden i fokus, är flexibla och tillmötesgående på alla sätt och vis. Ugglapraktiken har inställningen att ingenting är omöjligt – problem ska lösas. Prislappen var också mycket rimlig, vilket gör att de känns väldigt trovärdiga och seriösa.


- Jimmy Hörner, SEFAB Gruppen AB

När vi valde leverantör av företagsmassage började jag med att fråga runt i mitt eget nätverk. Där fick Ugglapraktiken bäst rekommendationer. När jag sedan fick deras offert upplevde jag priset som mycket konkurrenskraftigt. Vi har sedan vintern 2012 anlitat deras tjänster och är mycket nöjda så här långt.


- VTI, Statens Väg- och Transportforskningsinstitut

Vi väljer Ugglapraktiken därför att vi är ett IT-företag och ville ha en modern lösning som inte skapar merarbete för oss själva i form av administration.

Ugglapraktiken har ett proffsigt upplägg och ville hjälpa till att hitta en lösning som passar oss.

Vår massör Emma är verkligen uppskattad av alla och tiderna hos henne har en strykande åtgång. Hon hjälper oss både med massage och individuella träningstips.


- Marie Wallander, FordonsData Nordic AB

På HP investerar vi i personalens hälsa därför att vi vet att det är lönsamt och gör oss till en attraktiv arbetsgivare. Vi prövade på kontorsyoga under våren vilket visade sig vara en mycket lyckad aktivitet. Personalen kände sig mer avslappnad och mindre stressad. Ugglapraktikens instruktörer var både kompetenta och entusiasmerande. Några kommentarer som kom fram i utvärderingen av yogan var bland annat:

– Det påverkar välmåendet, inte bara på jobbet men även utanför.
– Känner mig skönt avkopplad och det behövs i den stressiga
vardagen. En värdefull paus.
– Blev förvånad över att det var så effektivt på vissa muskler.

Det framkom även i utvärderingen att 77% av deltagarna vill fortsätta nästa termin.


- Cilena Rubinsson, ansvarig för friskvården på Hewlett-Packard i Göteborg

Vi valde Ugglapraktiken därför att de hade ett konkurrenskraftigt erbjudande både vad gäller pris, kvalitet och leveranskapacitet. Inte minst det senare med kapacitet att kunna leverera rikstäckande var en fördel. På Peab ser vi företagsmassage som en viktig del i arbetet att hålla personalen frisk och vara en attraktiv arbetsgivare.


- Ulrica Fossi, Peab Fritid

För oss var det självklart att välja en leverantör som kunde uppfylla våra högt ställda krav på kvalitet och service. Ugglapraktikens vilja att ”ge det där lila extra” kändes betryggande. Ugglapraktikens företagsmassörer ger tips och råd om hur man förebygger kontorsrelaterade besvär. Massagen är mycket populär hos vår personal och med Ugglapraktiken som leverantör är vi övertygade om att den så kommer att förbli.


- Daniel Haagg, HR-specialist Arbetsmiljö & Hälsa, Trygg Hansa

Lyckade kurser i HLR och arbetsmiljö med Ugglapraktiken!

Vid två kurstillfällen fick våra medarbetare både teoretisk och praktisk kunskap i hjärt- lungräddning med hjärtstartare så att vi alla känner oss säkrare på hur vi ska agera om olyckan skulle vara framme.
Arbetsmiljö stod i fokus vid ett annat kurstillfälle och där fick våra chefer upp ögonen för att arbetsmiljö inte bara är att ha bra kontorsmöbler, ljus, ljud och värme/kyla.

Ugglapraktikens personal har verkligen engagerat sig för att dessa kurser ska bli så bra som möjligt utifrån våra förutsättningar här på AP1.


- Carina Holmström, AP1