Vi söker massörer

Är du den massör vi söker?

Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad med en drivkraft att förmedla hälsa och friskvård till andra på ett motiverande sätt.

Du är nyfiken på människor och har lätt för att skapa en personlig atmosfär i dina möten med kunder. Du har ett genuint intresse för yrket och har en känsla att förstå kunden och tillhandahålla de en riktad individuell behandling just för deras enskilda önskemål.

Du skulle framförallt arbeta som företagsmassör antingen som konsult (eget företag) eller som timanställd.

Uggla Massage & Wellness har arbetat med friskvård i 30 år och är en av Sveriges ledande leverantörer av företagsmassage. Vi har hela Sverige som arbetsplats och hjälper både företag och privatpersoner till en bättre hälsa.

Vi står för kvalité inom våra kunskapsområden och en erfarenhet både gentemot kunder och medarbetare. Vi har en uttalad ambition att hålla en mycket hög servicenivå med handplockade terapeuter som arbetar utifrån en väl definierad policy som vi kallar för Ugglaandan.

Uggla Massage & Wellness är nu inne i ett spännande och innovativt utvecklingsskede där vi söker nya positiva massageterapeuter.

Vi kan erbjuda dig flexibilitet gällande anställningsformer och arbetstid kopplat till dina önskemål och även kompetensutveckling.

Sök nu och bli en del av vårt inspirerande Ugglateam!

Har du frågor? Maila koordinator@ugglamassage.se eller ring 020 500 200.

Registrera ditt CV nedan.

 

Fyll i formuläret


 

För att välja flera alternativ: håll in ctrl samtidigt som du klickar på alternativen du vill markera.

Outdoorinfo
Här kan du berätta lite mer om dig själv (Övriga kunskaper, hobby mm.)
Ange skola, utbildning, längd och när du avslutade utbildningen.Genom att klicka på knappen "Registrera mig" godkänner du att Uggla Massage & Wellness lagrar och hanterar dina personuppgifter. Mer info om hur Uggla hanterar dina personuppgifter finner du här.